Zoeken naar belastingdienst

 
 
belastingdienst
Persbericht: verkeersactie in Ternat in samenwerking met Vlaamse Belastingdienst Politie TARL.
Een melding maken. Persbericht: verkeersactie in Ternat in samenwerking met Vlaamse Belastingdienst. Vr 15.02.2019 959.: De politiezone TARL organiseerde op 14 februari 2019 een verkeersactie in Ternat in samenwerking met de Vlaamse Belastingdienst waarbij 1.100 bestuurders werden gecontroleerd op alcoholintoxicatie.
Hulp bij het invullen van je belastingaangifte gebeurt dit jaar telefonisch: hier lees je hoe Radio 2, de grootste familie.
De mensen die vorig jaar niet naar zo'n' zitdag zijn geweest, of van wie de belastingdienst het telefoonnummer niet geeft, gaan zelf kunnen bellen naar de belastingdienst om een afspraak te maken. Het telefoonnummer zal je vinden op de bruine enveloppe.
Belastingaangifte FOD Financiën.
Flexi-jobs in meerdere sectoren. Aankoop van een voertuig. Aankoop en belastingen. Aankoop in het buitenland. Inschrijving en belastingen. Brussels Hoofdstedelijk Gewest overname van de verkeersbelastingen door Brussel Fiscaliteit. Veranderingen in gebruik van voertuig. Naar België komen. Kopen in het buitenland.
Vlaamse Belastingdienst Vlabel Gemeente Hoeilaart.
Vlaamse Belastingdienst Vlabel. Bel gratis: 1700 elke werkdag van 9 tot 19 uur of stuur een e-mail: www.belastingen.vlaanderen.be/contact onroerendevoorheffing. Onroerende voorheffing, loket Vlaams-Brabant. Diestsepoort 6 bus 11. Open: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9 tot 12 uur en van 14 tot 16 uur.
Vlaams Belastingsportaal.
Belastingdienst Site.
U bent hier: Home Het gemeente Gemeentelijke diensten Belastingdienst. Commune de Daverdisse. Grand Place 1. Tél: 061 58 81 95. Fax: 061 58 71 37. Ouverture des bureaux.: 9h à 12h et de 13h à 16h. Cookies zijn niet ingeschakeld.
Een btw-nummer controleren VIES Uw Europa.
In dringende gevallen kunt u contact opnemen en met de belastingdienst in eigen land. VIES is beschikbaar in 23 officiële EU-talen. Wat als een bestaand nummer niet met VIES gevonden wordt? Als uw klant beweert een btw-registratie te hebben, maar dit niet uit VIES blijkt, kan hij een verklaring vragen bij de belastingdienst in zijn eigen land.
Vlaamse Belastingdienst Belastingportaal Vlaanderen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Veelgestelde vragen FAQ. De Vlaamse Belastingdienst werd opgericht voor de uitvoering van het beleid inzake Vlaamse fiscaliteit. Ze is een beleidsuitvoerende entiteit die instaat voor.: Inning en invordering van de Vlaamse belastingen. Uitoefening van de fiscale controle van deze belastingen.
Ministerie gaat samenwerken met Belastingdienst voor corona-app RTL Nieuws.
Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport VWS gaat samenwerken met de Belastingdienst voor de corona-app. De app wordt in alle openbaarheid ontwikkeld door techneuten van het ministerie samen met externe experts, de Belastingdienst stelt de technische infrastructuur beschikbaar. Dat bevestigt Ron Roozendaal, directeur informatiebeleid bij het ministerie van VWS, aan RTL Nieuws.
Het coronavirus: check hier je regelingen. KVK. KVK. KVK Werkt voor ondernemers.
Wat houdt de regeling in? Qredits helpt bestaande ondernemers met een krediet van 25.000 euro. De looptijd is maximaal 4 jaar. De eerste 6 maanden is er geen aflossing. De rente is 2% in het eerste jaar, daarna 575%. Wat zijn de voorwaarden? Het corona-overbruggingskrediet is bedoeld voor ondernemers die vóór 13 maart 2020 zijn ingeschreven in het KVK Handelsregister. De behandelkosten bedragen 275 euro. Hoe doe ik een aanvraag? Het corona-overbruggingskrediet vraag je aan bij Qredits. Kijk voor meer informatie op Qredits.nl. De Belastingdienst heeft een flink aantal regelingen om de administratieve en financiële lasten voor ondernemers te verlichten. De tijdelijke maatregelen zijn onder meer gericht op uitstel van betaling van bijvoorbeeld inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Uitstel van verschillende belastingen kun je aanvragen via 1 formulier.
Lijst Spaanse wanbetalers bekend gemaakt door belastingdienst Incasso Advocaat Bierens Incasso Advocaten.
Staat u op het punt om zaken te doen met een Spaanse onderneming, of bent u benieuwd of uw huidige Spaanse handelspartner een aanzienlijk schuld heeft? De Listado de Deudores art 95 bis LGT is te raadplegen via de website van de Spaanse belastingdienst, de Agencia Tributaria.

Contacteer ons