d803698e-3d64-4b3d-ad1e-c87e3e830e9f
Met onze quiz willen we enerzijds een aantal records breken. Anderzijds steunen we hiermee 3 goede doelen die dagelijks in de weer zijn om van de wereld een betere plaats te maken. Ontdek hieronder de goede doelen die we geslecteerd hebben.

display
 

Yocevim

YOCEvim, staat voor Youth Orphan Care & Education Vlaanderen in Malawi. De vzw ondersteunt de realisatie van 4 grote projecten in nauwe samenwerking met de lokale bevolking in Sitima een dorp in het zuiden van Malawi (Zuidoostelijk Afrika). Malawi behoort tot de 3 armste landen van Afrika, de mensen leven er in een niet te vatten armoede. 


 

Foundation Jana De Koker

Foundation Jana De Koker is een jong fonds dat zich inzet voor alle patiënten van de kinderziekenhuizen UZ Brussel, UZ Gent, UZ Saint-Luc, O.L.V. Aalst en ASZ Aalst.
Via allerlei initiatieven wil Foundation Jana De Koker alle kinderen in deze ziekenhuizen een betere levenskwaliteit en een aangenaam leefklimaat bieden tijdens hun verblijf. Dit zowel voor kortverblijven als voor chronische- en ernstig zieke kinderen.


 

Duchenne Parent Project

Wij zijn een onafhankelijke vereniging van ouders en familieleden van kinderen met Duchenne spierdystrofie. Omdat onze kinderen alle hulp kunnen gebruiken, willen wij samenwerken om wetenschappers, artsen, bedrijven en de overheid in beweging te krijgen en om onderzoek te versnellen naar een behandeling of een geneesmiddel voor Duchenne. We willen aanzetten tot het ontwikkelen van betere zorg en hulpmiddelen. Als betrokken partij willen we ook een rol spelen in het overleg tussen bedrijven en overheid.


display
We breken natuurlijk records voor het daaraan verbonden prestige. Minstens even belangrijk is de opbrengst die we kunnen genereren én doneren. Aarzel dus niet om te registreren voor dit event!
37c22365-2598-46b4-8103-e54f29d0f24b