Meer resultaten voor k3

 
 
k3
karaoke
K3 Show 2020 Ethias Theater.
K3 Show 2020. Dit evenement is afgelopen. Alle shows van K3 worden uitgesteld naar het najaar. Straks kan je opnieuw genieten van de nieuwste K3-show! Zing en dans mee op de grootste K3-hits in een theater bij jou in de buurt!
Klaasje van K3: Dat" komt toch wel heel hard binnen" Metro.
Adverteren bij Metro. Klaasje van K3: Dat komt toch wel heel hard binnen. Instagram / @klaasje_meijer. Met hun nieuwe liedje Jij bent mooi geven de meisjes van K3 meer aandacht aan pleegkinderen in ons land. Ze lieten zelfs enkele pleegkinderen meedansen in hun videoclip.
K3 YouTube.
K3 Droomdagen Plopsa Indoor Hasselt.
Terug naar overzicht. Kom jij meezingen en dansen tijdens het spetterend K3 optreden? Het wordt een super feestje met alle leukste en nieuwe nummers van deze populaire meidengroep en met jou erbij wordt het nog leuker! Wijzigingen in programma onder voorbehoud.
K3 Optreden Plopsaland De Panne.
Feestje bouwen met K3! Hanne, Marthe en Klaasje kleuren Plopsaland De Panne met een swingend optreden vol bekende en nieuwe hits! Oefen alvast de leukste liedjes en dansjes, trek je vrolijkste outfit aan en kom samen met K3 de bloemetjes buiten zetten in Plopsaland De Panne!
K3 VivaVlaanderen.
In een vorig leven lanceerde K3 in 1999 het stripverhaal" K3 x 2" Woensdag de 21ste november 2018 brengt de Standaard Uitgeverij een nieuw verhaal in stripvorm op de markt" Roller Disco" naar het gelijknamige tv-programma en hun nieuwste album.
Oma's' aan de top voor K3 Showbizz HLN.
Showbizz Doorgaans bestaat hun publiek vooral uit kinderen, maar gisteren trokken Hanne, Klaasje en Marthe van K3 naar een woonzorgcentrum in Zedelgem om er een viertal oudere fans tussen 90 en 102 jaar oud te ontmoeten. De" sfeer was meteen heel ontspannen, aldus het trio.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
K3 Tickets kopen en verkopen TicketSwap.
Kursaal Oostende, Oostende, België. K3 Show 2020. Ethias Theater, Hasselt, België. Fans vinden dit ook leuk. Disney On Ice. 1 aankomend evenement. 24 aankomende evenementen. 2 aankomende evenementen. 3 aankomende evenementen. Schrijf een recensie. Hoe het werkt. Hoe het werkt.
K3 Showbizzsite.
Dat voorjaar kwam er weer verrassend nieuws: Karen, Kristel en Josje besluiten te kappen met K3 en Studio 100 gaat op zoek naar drie nieuwe meiden om K3 verder te zetten. Hanne Verbruggen, Klaasje Meijer en Marthe De Pillecyn winnen de finale van K3 Zoekt K3 en neem de fakkel van Karen, Kristel en Josje over.
K3 HLN.
Zo zag je K3 nog nooit: Hanne, Marthe en Klaasje trekken naar Egypte in nieuwe film. Film Na het succes van de eerste film met Hanne, Marthe en Klaasje, krijgt K3 nu een volgende bioscoopfilm: K3 Dans van de Farao.

Contacteer ons