Meer resultaten voor brussel

 
 
brussel
ramen en deuren brussel - Ramen en Deuren te Antwerpen.
Voor BEN-woningen bestaan stevige premies, een korting op de onroerende voorheffing en bij sommige banken een extra voordelig BEN-krediet. Meer informatie op https//www.energiesparen.be/BEN.: KERA Ramen en Deuren. Erkend aannemer klasse 1. Tel: 03 434 25 51. Volg ons op Facebook. Copyright 2020 Kera Ramen en Deuren Alle rechten voorbehouden Privacybeleid. Wij gebruiken cookies om bezoeken aan onze website te monitoren alsook de gebruikservaring te verbeteren.
citydev.brussels De stad van morgen bouwen we vandaag.
Hoe vind ik een woning? Ik schrijf me in als kandidaat-koper. Uw bedrijf in Brussel vestigen Inventimmo. Zoekt u bedrijfsvastgoed in Brussel? Wij hebben honderden ruimten in de aanbieding: kantoren, opslagplaatsen, ateliers, gronden citydev.brussels begeleidt het hele vestigingstraject van uw bedrijf in Brussel. Lees meer
verhuizen naar brussel
Sport in Brussel.
Blijf op de hoogte over hoe, waar en wanneer jij en/of je kind kunnen sporten in Brussel of kom te weten waar je subsidies kan krijgen, wanneer er vormingen zijn of welke ondersteuning we bieden voor je organisatie. Nieuwsbrief Brusselse sporter. meer informatie
BRUSSELS AGENTSCHAP VOOR DE ONDERNEMING.
De levenswetenschappen, de groene technologieën, de ecobouw maar ook de informatie en communicatietechnologieën zijn veelbelovende activiteitensectoren in Brussel. Via het opstarten van clusters en bedrijvennetwerken wil impulse.brussels de uitwisseling, de innovatie, het onderzoek en de ontwikkeling bevorderen tussen veelbelovende bedrijven onderling maar ook de samenwerking met belgische en buitenlandse onderzoekscentra aanzwengelen.
Bruegel jeugdherberg Brussel.
Hippe restaurants, leuke cafés, architecturale pareltjes en verschillende must-sees liggen binnen handbereik. Daarnaast is de hostel helemaal in thema van kunstschilder Pieter Bruegel wat het de ideale plek maakt om s avonds in terug te trekken. Brussel is niet voor niets de Europese hoofdstad.
Portaal van de Plaatselijke Besturen in het Brussels Gewest Nederlands.
Erediensten en vrijzinnigheid. Welkom op de website van Brussel Plaatselijke Besturen. Brussel Plaatselijke Besturen BPB, een bestuur dat deel uitmaakt van de Gewestelijke Overheidsdienst Brussel, vervult een toezichthoudende en ondersteunende rol ten aanzien van de verschillende plaatselijke besturen van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest gemeenten, OCMW's, politiezones.,
BRUSSEL HVW, CAPAC, HFA.
Home Onze kantoren Brussel. Dinsdag op afspraak. Woensdag op afspraak. Contacteer uw kantoor voor meer informatie. De kaart vergroten. Tel: 02 / 209 13 13. Fax: 02 / 209 13 99. Uw kantoor is telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag en enkel van 13u00 tot 16u00.
LETS Brussel Local Exchange Trading System.
Op initiatief van BRAL en met medewerking van het Centre de Vidéo de Bruxelles heeft een filmploeg van LETS Brussel gedurende het afgelopen jaar een heuse Letsfilm gemaakt! Het scenario vertelt op een zeer onderhoudende en prettige manier over de werking van Lets. De film kadert in het project Selfcity van Bral dat reeds meerdere filmpjes omvat die door burgerinitiatieven zijn gemaakt naar de Letsfilm. Ontvang onze tweemaandelijkse nieuwsbrief. je kunt je eenvoudig weer uitschrijven.
Goedkope hotels in Brussel AccorHotels.com.
Niet alleen het Zoniënwoud is het verkennen waard maar ook het Ter Kamerenbos en het Woluwepark zijn prachtige plekken om van de natuur te genieten.Na een lange dag kunt u heerlijk ontspannen in één van onze hotels in Brussel. Bekijk hier waar onze accomdaties precies zijn gelegen en profiteer nu van de scherpste prijzen. Onze hotels in Brussel.
Home Mode Kant Museum.
Brusselse kant wordt alom geroemd om zijn kwaliteit, geraffineerde motieven en delicaat garen en heeft door de eeuwen heen internationale faam verworven. Deze verfijnde ambacht maakte furore aan de Europese hoven, van Marie-Thérèse van Oostenrijk tot Louis XIV en prinses Joséphine Charlotte van België. Niet te missen. Museum van de Stad Brussel.
Welkom Museum van de Stad Brussel.
Een tastbare belevenis in virtual reality. Met behulp van een vr-bril maken bezoekers een reis door de tijd om de Grote Markt in de 17e eeuw te ontdekken. Een plots kanonschot neemt hen mee naar het moment dat Brussel in gruwel onderdompelde: het bombardement uit 1695. Een dieptepunt in de geschiedenis van de stad, dat evenwel voor architecturale en stedenbouwkundige vernieuwing zorgde. Om met het hele gezin van te genieten! vanaf 12 jaar is een speciale kids-versie beschikbaar. Zie de teaser. Eerste zondag van de maand.
Brussel Mobiliteit.
Lees meer over Verkeersveiligheid: uw mening telt. news Europese budgetten voor Brussel. Met de hulp van het Europees fonds voor Regionale Ontwikkeling wordt de Vilvoordsesteenweg heringericht. Lees meer over Europese budgetten voor Brussel. Go to the twitter timeline. Over Brussel Mobiliteit.

Contacteer ons