Op zoek naar bb?

 
 
bb
BB Toerisme Koksijde.
Deze kleine BB in St Idesbald, een deelgemeente van Koksijde, ligt in een typische villawijk van de Belgische westkust, op 8 minuten wandelen van het strand, en 10 minuten rijden naar de E40. Alleenstaande woning met tuin privé parking. Rustig gelegen in de onmiddellijke nabijheid van het centrum van Sint Idesbald. Op 400 m van zee en strand. Rustig gelegen villa in residentiele buurt met drie ruime en comfortabele kamers voor 2 à 4 personen. Elk voorzien van bad of douche, lavabo en afzonderlijk toilet.
Home Bed Breakfast Art.14.
Bij het ontdekken van de kamers, zien we de mensen glimlachen. Binnenkort u ook? We heten u welkom in onze BB Art.14, het logementsgedeelte van onze saffraanboerderij Belgische Saffraan in het landelijke Morkhoven. Bed Breakfast Art.14. 32 496 07 56 36.
Gastenkamers BB Visit Namur.
Waar eten en uitgaan. Goed om weten. Hotels Landelijke huizen Stadsgîtes Op het water Gastenkamers BB Camping Motor-home Jeugdherberg Gemeubileerde vakantieverblijven. Waar overnachten Gastenkamers BB. Le Manoir Ivoire. Le Petit Atelier du 44b. Le Beau Vallon. Entre ciel et rivage.
Bed and Breakfast Chambre d'hôtes' Les Secrets de la Vie Celles.
Bed and Breakfast Les Secrets de la Vie in de Vlaamse Ardennen. Droomt u nog wel eens van een echte sterrenhemel en van complete stilte? Van wegdromen voor de haard en van een glaasje wijn proeven in onze speciaal daarvoor ingerichte wijnkelder?
Home I BB Hoeve De Steenoven Damme.
NL FR EN DE. 2014 Hoeve de steenoven I Damse Vaart Zuid 24 I 8340 Damme I 32 050 50 13 62 I Gsm: 0032 0 474 27 25 80 I info@hoevedesteenoven.be I Website by Procor GDPR. 7ads6x98y Scroll to top.
BB Vertaling naar Nederlands voorbeelden Frans Reverso Context.
L'abréviation' anglaise de l'événement' est de pointage en gymnastique BB. Het Engels afkorting voor het evenement in gymnastiek scoren is BB." Je voulais le BB et mon lit. Ik had de BB en m'n' bed nodig. en m'n' bed nodig."
BB Design Privé Sauna.
van een overnachting in onze luxueuze BB suite met duo-ligbad. Overnachting voor 2 personen zonder ontbijt: 12900., Classic ontbijt: 1250, per persoon. Royal ontbijt: 2500, per persoon. Overnachtingen zijn steeds telefonisch te boeken of per mail. op 03 755 29 26 of reservatie@sauna-parein.be. Design Privé Sauna, Pareinpark 18, 9120 Beveren, Antwerpen.
Openings en uitbatingsvoorwaarden voor bed and breakfasts Toerisme Vlaanderen.
Heb je gastenkamers zonder eigen individuele bad en toiletgelegenheid al dan niet in de kamer? Dan zorg je voor minstens één gemeenschappelijke badgelegenheid en wc per zes gastenkamers zonder eigen bad en toilet. Voor die gedeelde ruimtes gelden dezelfde kwaliteitsstandaarden als voor private badkamers. De gedetailleerde, rechtsgeldige voorschriften lees je in de volledige openings en uitbatingsvoorwaarden voor BBs PDF. Die vormen een aanvulling op. de basisnormen voor logies. de algemene openings en uitbatingsvoorwaarden voor kamergebonden logies. Erkenning en comfortclassificatie. Je kan jouw bed and breakfast laten erkennen door Toerisme Vlaanderen. Er komt dan een logiesadviseur van Toerisme Vlaanderen langs voor een plaatsbezoek en adviserend gesprek. De logiesadviseur zal automatisch ook het comfortniveau van jouw gastenkamerexploitatie inschatten. Een BB die voldoet aan de bijkomende openings en uitbatingsvoorwaarden heeft alvast 1 ster.
BB De Nootelaer.
BB De Nootelaer. Op een boogscheut van Aalst in de deelgemeente Meldert Oost-Vlaanderen hebben we het vroegere champettershuis" verbouwd tot een BB. Hier komt men tot rust in de BB De Nootelaer. Er zijn 3 volwaardige 2-persoonskamers ter beschikking, waarvan één kamer zich op het gelijkvloers bevindt.
BB Factorij 10 Wijchmaal Peer Noord Limburg Bosland Bed And Breakfast.
Wellness Sauna arrangement. Apero in a box fietsarrangement. BB FACTORIJ 10. Peer Wijchmaal, Limburg. BESCHIKBAARHEID KAMERS RESERVEER HIER. Volgens de huidige coronamaatregelen is het momenteel niet mogelijk om gebruik te maken van de wellness! ONTDEK ONS NIEUW APERO IN A BOX FIETSARRANGEMENT.
BB Kasteel Van Laarne.
BB Restaurant Feestzaal Kasteel van Laarne. BB Restaurant Feestzaal Kasteel van Laarne. De gastenkamer BB Moments is gelegen te Kalken in een rustige en groene omgeving op een boogscheut van het prachtige natuurgebied Kalkense Meersen en op 15 minuten van Gent stad.

Contacteer ons